U bevindt zich hier: topsport - elitewerking / stages - Ex elite-atleten - Kjell Provost
Ex elite-atleten (nog actief of gestopt)
Kjell Provost
ledenfiche
Kjell Provost
Geboortedatum: 21 juni 1977
Geboorteplaats: Oostende
Gehuwd: Op 1 april 2000 met Sandra Stals
Woonplaats: Londerzeel
Telefoon 058 - 24 02 05
0478-76.03.93
Gestalte: 1m82
Gewicht: 72kg
Beroep: regent LO

contact
Mail:
kprovost.sstals@skynet.be
Website:
club
Vereniging:
Vilvoorde Atletiek Club
Trainer:
Philip Gilson

resultaten
+ Zomer 2005
+ Zomer 2004
+ Zomer 2003
+ Winter 2004-2005
+ Winter 2003-2004
+ Winter 2002-2003
internationaal palmares top
jaar meeting locatie resultaat
1995 EKJ Nyiregyhaza/Hun, 400H finale: 4de in 52.14
1996 WKJ Sydney/Aus, 400H finale: 4de in 51.11
1997 WKI Bercy/Fra, 400 halve finale: 6de in 48.30
1977 EK Beloften Turku/Fin, 400 finale: brons in 45.99
1977 Universiade Sicilië, 400m Kwartfinale
1998 EKI Valencia/Esp Reeks: 400m
1999 EK Beloften Goeteborg/Swe, 400 halve finale: 6de in 46.94
2000 EKI Gent/Bel, 400 Reeks: 4de in 48.47

nationaal palmares top
jaar meeting locatie resultaat
1992 BK Cad Oordegem, 300mH 39.91
1994 BK Schol Hasselt, 300mH 37.54
1995 BK Beloften Duffel, 400mH 53.39
1995 BK Junior Naimette, 400mH 52.30
1996 BK Junior Merksem, 400mH 51.54
1997 BK Ind AC Gent, 400m
1998 BK Ind AC Gent, 400m
1998 BK AC Brussel, 400m
1999 BK AC Brussel, 400m
2000 BK Ind AC Gent, 400m
2000 BK AC Brussel, 400m
2001 BK Ind Gent, 400 47.73

prestatie-ontwikkeling top
400m 400mH Categorie
1992 56.3m 39.91 (300mH) Cadet
1993 50.67 39.01 (300mH) Scholier
1994 - 56.12 Scholier
1995 48.71 52.07 Junior
1996 48.22 50.48 Junior
1997 45.99 51.51 Senior
1998 46.34 52.48
1999 45.88 -
2000 45.91
2001 46.53 -
2002 47.12

zomer 2002 top
Plaats Competitie Discipline Rang Prestatie Opmerking
09 mei Sint-Niklaas Flanders Cup 100 meter 1ste 10.92 (1.4)
09 mei Sint-Niklaas Flanders Cup 200 meter 1ste 21.51 (0.8)
12 mei Izegem Interclub 200 meter 5de 22.12 (-0.8)
12 mei Izegem Interclub 400 meter 1ste 47.79
20 mei Oordegem Nationaal 100 meter 1ste 10.97 (0.5)
20 mei Oordegem Nationaal 200 meter 2de 21.43 (1.6)
25 mei Duffel Flanders Cup 400 meter 1ste 47.61
02 jun Vilvoorde KVV 400 meter 2de 47.12
08 jun Izegem Flanders Cup 400 meter 6de 47.42
15 jun Oordegem Nationaal 200 meter 1ste 21.31
23 jun Banska Bystr./Svk Europa Cup 4x400 meter 6de 3.09.37
29 jun Kortrijk Flanders Cup 100 meter 2de 10.85 (2.0) reeks
29 jun Kortrijk Flanders Cup 100 meter 6de 10.73 (3.9) finale
29 jun Kortrijk Flanders Cup 200 meter 3de 21.38 (2.0)
06 jul Brussel BK 200 meter 1ste 21.01 (2.2) Reeks
07 jul Brussel BK 200 meter DQ Finale
13 jul Oordegem FC 200 meter 2de 21.59 (-0.9)
20 jul Heusden Nacht 400 meter 4de 48.13
24 jul Gent Flanders Cup 400 meter 2de 47.62
27 jul Ninove Flanders Cup 400 meter 3de 47.51

 
 
 

© Vlaamse Atletiekliga v.z.w.
tel 02 47 47 220;
K. Boudewijnstadion, Marathonlaan 119 C; 1020 Brussel