U bevindt zich hier: topsport - elitewerking / stages - Ex elite-atleten - Krijn Van Koolwijk
Ex elite-atleten (nog actief of gestopt)
Krijn Van Koolwijk
ledenfiche
foto: Nadia Verhoft
Krijn Van Koolwijk
Geboortedatum: 30 augustus 1981
Geboorteplaats: Herk-de-Stad
Woonplaats: 3980 Tessenderlo
Telefoon:
Gestalte: 1m81
Gewicht: 62kg
Beroep: Beroepsatleet bij Atletiek Vlaanderen
van 1 november 2002 tot 31 oktober 2009.

contact
Mail:
krijnvankoolwijk@hotmail.com
Website:
http://www.krijnvankoolwijk.be/
club
Vereniging:
DC Leuven vanaf november 2008;
daarvoor: AV Looise
Trainer:
Frank Bastiaens

resultaten
+ Zomer 2011
+ Zomer 2010
+ Zomer 2009
+ Zomer 2008
+ Zomer 2007
+ Zomer 2006
+ Zomer 2005
+ Zomer 2004
+ Zomer 2003
+ Winter 09-10
+ Winter 08-09
+ Winter 07-08
+ Winter 06-07
+ Winter 05-06
+ Winter 04-05
+ Winter 03-04
+ Winter 02-03
internationaal palmares top
jaar meeting locatie resultaat
2000 WK Cross Vilamoura/Por, juniores 73ste plaats
2000 EK Cross Malmö/Swe, juniores 53ste plaats
2003 EKu23 Bydgoszcz/Pol, beloften 3000m steeple: reeks: 11de, 8.59.10
2003 Eku23 Bydgoszcz/Pol, beloften 5000m: finale: 9de, 14.19.85
2004 WK Cross Brussel/Bel, lange cross 85ste plaats
2004 EK Cross Heringsdorf/Ger 40ste plaats
2005 WK Helsinki/Fin 3000m steeple: reeks: 7de, 8.28.92
2005 EK Cross Tilburg/Ned 58ste plaats
2007 WK Osaka/Jpn 3000m steeple: reeks: 9de, 8.29.18
2007 EK Cross Toro/Esp 21ste plaats
2009 WK Berlijn/Ger 3000m steeple: reeks: 8ste in 8.24.22 (16v39)
2009 EK Cross Dublin/Irl 39ste plaats
2010 EK Barcelona/Esp 3000m steeple: reeks: 7de in 8.33.00 (15v24)

nationaal palmares top
jaar meeting locatie resultaat
2000 BK Jun Veldlopen te Oostende 1ste
2001 BK Beloften 3000m steeple te Leuven 1ste in 9.14.98
2002 BK Beloften 3000m steeple te Naimette 1ste in 8.52.11
2003 BK AC 3000m steeple te Jambes 1ste in 8.47.46
2011 BK AC 3000m steeple te Brussel 1ste in 8.51.74
2012 BK AC 3000m steeple te Brussel 1ste in 8.48.90

prestatie-ontwikkeling top
Club Categ. 1500m 3000m 5000m 3000 steeple
1998 LOOI Schol 4.19.01 8.56.11 - -
1999 LOOI Jun 4.06.76 8.39.54 15.03.35 -
2000 LOOI Jun 4.00.15 8.21.82 14.27.80 9.09.68
2001 LOOI Bel - 8.20.0m - 8.53.98
2002 LOOI Bel 3.53.91 8.09.03 14.08.11 8.45.71
2003 LOOI Bel 3.54.05 8.02.84 13.59.18 8.38.68
2004 LOOI Sen 3.57.03 8.04.36 13.59.76 8.24.54
2005 LOOI 3.45.13 8.01.74 8.17.11
2006 LOOI 3.46.03 8.25.34
2007 LOOI 3.50.00 8.20.86
2008 LOOI 8.12.20 8.20.32
2009 DCLA 3.49.81 8.18.00 8.24.22
2010 DCLA 3.48.15 8.30.88
2011 DCLA 3.51.13 8.44.50

Zomer 2011 top
Datum Plaats Competitie Discipline Rang
Prestatie
Opmerking
15 mei Nijvel IC 3000m St 1ste 9.01.69
25 mei Nijmegen/Ned Global 1500m 13de 3.51.13
03 jun Bydgoszcz/Pol Internationaal 3000m St 7de 8.42.95
19 jun Izmir/Tur EK Teams 3000m St 6de 9.00.73
16 juli Heusden-Zolder KBC-Nacht 3000m St 11de 8.41.56
24 juli Brussel BK 3000m St 1ste 8.51.74
30 juli Gentbrugge Flanders Cup 1500m 9de 3.58.19
05 aug Londen/Gbr Diamond League 3000m St 11de 8.44.50
13 aug Kessel-Lo Flanders Cup 3000m St 1ste 8.51.97

zomer 2010 top
Datum Plaats Competitie Discipline Rang
Prestatie
Opmerking
16 mei Vilvoorde Interclub 1500m 5de
4.00.22
26 mei Nijmegen/Ned Internationaal 1500m 18de 3.53.11
05 jun Oordegem IFAM 3000m Steeple 4de 8.38.66
12 jun New York/Usa Diamand League 3000m Steeple 10de 8.50.19
10 jul Heusden-Zolder KBC-Nacht 3000m Steeple 10de 8.30.88
30 jul Barcelona/Esp EK 3000m steeple 7de 8.33.00 Reeks
08 aug Brussel Brussels GP 1500m DNF -
14 aug Kessel-Lo Flanders Cup 1500m 1ste 3.48.15

zomer 2009 top
Datum Plaats Competitie Discipline Rang
Prestatie
Opmerking
06 mei Tessenderlo Regionaal 800m 4de 1.56.77
09 mei Lisse/Ned Internationaal 1000m 10de
2.29.91
17 mei Naimette Interclub 3000m 2de 8.18.00
23 mei Rabat/Mar Internationaal 3000m St 11de 8.35.10
29 mei Nijmegen/Ned Internationaal 1500m 3.49.81
12 jun Königs-Wusterhausen/Ger Internationaal 3000m St DNF -
18 jul Heusden-Zolder KBC Nacht 3000m St 10de 8.30.42
25 jul Barcelona/Esp Internationaal 3000m St 19de 8.35.89
16 aug Berlijn/Ger WK 3000m St 8ste 8.24.22 Reeks
04 sep Brussel Memorial GL 3000m St 13de 8.33.87

zomer 2008 top
Datum Plaats Competitie Discipline Rang
Prestatie
Opmerking
11 mei Mongéron/Fra Internationaal 3000m 10de
8.12.20
24 mei Hengelo IAAF GP 3000m St 14de 8.53.64
31 mei Neerpelt Euregio 3000m St DNF -
14 jun Rabat/Mor Internationaal 3000m St DNF
-
21 jun Leiria/Por EuropaCup 3000m 4de 8.15.27
20 jul Heusden-Zolder KBC Nacht 3000m St 4de 8.20.32
29 jul Monaco/Mon IAAF SGP 3000m St 8ste 8.27.89
02 aug Tienen B-meeting 3000m DNF - Tempo
23 aug Mol B-meeting 3000m DNF - Tempo
05 sep Brussel IAAF GL Memorial 3000m St 14de 8.43.91

zomer 2007 top
Datum Plaats Competitie Discipline Rang
Prestatie
Opmerking
17 mei Sint-Niklaas Flanders Cup 1500m 3de 3.50.00
26 mei Hengelo/Ned IAAF GP 3000m St DNF -
02 jun Neerpelt B-meeting 3000m St 7de 8.34.15
9 jun Kessel-Lo Flanders Cup 1500m 11de 3.52.71
20 jun Cottbus/Ger Internationaal 3000m St 5de 8.25.77
28 jul Heusden-Zolder KBC Nacht 3000m St 13de 8.20.86 WK-minimum
05 aug Brussel BK AC 3000m St 2de 8.31.75
26 aug Osaka/Jpn WK - Serie 3000m St 9de 8.29.18

zomer 2006 top
Datum Plaats Competitie Discipline Rang
Prestatie
Opmerking
30 april Brussel Nationaal 5km-Ekiden 3de
Nike-team
07 mei Brussel Nationaal 1500m 3de
3.46.03
13 mei Kortrijk BVV 800m 7de 1.56.84
13 mei Kortrijk BVV 4x400m 6de 3.44.29
21 mei Oordegem KVV 1500m 3de
3.52.18
30 mei Ostrava/Cze IAAF GP 3000m St 6de 8.40.41
06 juni Neerpelt Nationaal 3000m St 3de 8.25.34 EK-minimum
18 juni Praag/Cze EuroCup 3000m St 3de 8.43.56

zomer 2005 top
Datum Plaats Competitie Discipline Rang Prestatie Opmerking
30 apr Tessenderlo Prov.Kamp 800m 1ste 1.54.44 PR
05 mei Sint-Niklaas Flanders Cup 1500m 6de 3.52.23 PR
13 mei Doha/Qat IAAF Super GP 2000m St 4de 5.28.58 PR
21 mei Kessel-Lo KVV 1500m 2de 3.54.44
29 mei Hengelo/Ned IAAF GP 3000m St 11de 8.27.63 WK-B-limiet
10 jun Kassel/Ger Internationaal 3000m St 5de 8.34.24 val
19 jun Leiria/Por Europa Cup 3000m St 3de 8.34.67
23 jul Heusden IAAF GP KBC Nacht 3000mSt 08'17"11  PR
30 jul Oordegem Flanders Cup 1500m 18 3'45"13  PR
07 aug Helsinki (FIN) WK 3000mSt 7 08'28"92  Serie
20 aug Tessenderlo Flanders Cup 3000m 7 08'01"74  PR
26 aug Brussel IAAF GL Memorial Van Damme 3000mSt 16 08'37"86  

zomer 2004 top
Datum Plaats Competitie Discipline Rang Prestatie Opmerking
18 apr Brussel ING Ekiden 10km 30'30"2
21 apr Tessenderlo Regionaal 800m 3de 1'57"63
16 mei Merksem BVV 3000m St 1ste 8'45"51
22 mei Nijmegen/Ned Internationaal 5000m 9de 13'59"76
31 mei Rehlingen/D Internationaal 3000m St 11de 8'38"94
05 jun Heverlee Flanders Cup 3000m 10de 8'11"12
11 jun Kassel/D Internationaal 3000m St 14de 8'40"53
20 jun Plovdiv/Bul EuropaCup 3000m St 4de 8'48"87
01 juli Tessenderlo Regionaal Mile 1ste 4'10"98
11 juli Brussel BK AC 3000m St 2de 8'36"45 PR !
31 juli Heusden-Zolder IAAF GP KBC  3000m St 10de 8'24"54 PR !
11 aug Diest Nationaal 5000m 4de 14'00"85
14 aug Nijvel Nationaal 1500m 9de 3'57"03
28 aug Tessenderlo Flanders Cup 3000m 7de 8'04"63
03 sep Brussel IAAF GL MVD 3000m St 18de 8'43"63

zomer 2003 top
Datum Plaats Competitie Discipline Rang Prestatie Opmerking
30 apr Herentals Regionaal 800m 2.00.14
Tongeren Wegwedstrijd
11 mei Tessenderlo BVVlaanderen 3000m St 1ste 8.42.97 PR-Min EKBel.
24 mei Nijmegen/Ned Internationaal 5000m 5de 14.00.56 PR-Min EK Bel.
07 jun Leuven Flanders Cup 3000m St 1ste 8.47.26
22 jun Lappeenranta/Fin EuroCup 3000m St 4de 8.50.12
29 jun Heusden-Zolder KVV 1500m 8ste 3.54.05
Tessenderlo Wegwedstrijd 4 Km 1ste
17 juli Bydgoszcz/Pol EKu23 3000m St 11de 8.59.10 Serie
20 juli Bydgoszcz/Pol EKu23 5000m 9de 14.19.85 Finale
02 aug Heusden-Zolder KBC-Nacht 3000m St 12de 8.38.68 PR !
10 aug Jambes BK-AC 3000m St 1ste 8.47.46
23 aug Hechtel Nationaal 5000 m 8ste 13.59.18 PR !
30 aug Tessenderlo Flanders Cup 3000 m 4de 8.02.84 PR !
6 sep Merksem Flanders Cup 5000 m - - Tempomaker

winter 2009-2010 top
Datum Plaats Competitie Discipline Rang
Prestatie
Opmerking
25 okt Gent CC Relays Veldloop 2de
met DCLA
8 nov Mol CrossCup Veldloop 9de
22 nov Tilburg/Ned Internationaal Veldloop 6de
29 nov Roeselare CrossCup Veldloop 10de
13 dec Dublin/Irl EK Veldloop 39ste
20 dec Brussel CrossCup Veldloop 12de
28 dec Funchal/Por Internationaal Weg 5de 17.24 6km
3 jan Hulshout CrossCup Veldloop 4de
14 maa Stene BK Veldloop DNF

winter 2008-2009 top
Datum Plaats Competitie Discipline Rang
Prestatie
Opmerking
26 okt Gent CrossCup Relays 2de met DCLA
09 nov Mol Cross Cup Lange Cross 6de
30 nov Roeselare Cross Cup Lange Cross DNF

winter 2007-2008 top
Datum Plaats Competitie Discipline Rang
Prestatie
Opmerking
25 nov Roeselare CrossCup Veldlopen 4de
10 dec Toro/Esp EK Veldlopen 21ste
31 dec Soest/Ned Internationaal Veldlopen 11de
10 feb Schoorl/Ned Nat.Kamp.Ned 10K weg 3de 28.59
24 feb Gent KBC Indoor 3000m 8ste 8.02.10

winter 2006-2007 top
Datum Plaats Competitie Discipline Rang
Prestatie
Opmerking
Geen competitie wegens kwetsuur

winter 2005-2006 top
Datum Plaats Competitie Discipline Rang Prestatie Opmerking
31 okt Gent CrossCup Relays Veldloop 3de met Looise
6 nov Wachtebeke CrossCup Veldloop 4de
27 nov Roeselare CrossCup Veldloop 4de
11 dec Tilburg/Ned EK Veldloop 58ste
18 dec Brussel CrossCup Veldloop 31ste
08 jan Hulshout Nationaal Veldloop 4de
15 jan Mol CrossCup Veldloop 4de
19 feb Dour CrossCup Veldloop 5de

winter 2004-2005 top
Datum Plaats Competitie Discipline Rang Prestatie Opmerking
07 nov Gent Crosscup Veldloop 12de
28 nov Roeselare Crosscup Veldloop 5de
12 dec Heringsdorf/Ger EK Veldloop 40ste
19 dec Brussel Crosscup Veldloop 26ste
26 dec Ertvelde Nationaal Veldloop 3de
30 jan Mol CrossCup Veldloop 7de
13 feb Dour CrossCup Veldloop 4de
27 feb Oostende BK Veldloop 4de

winter 2003-2004 top
Datum Plaats Competitie Discipline Rang Opmerking
02 nov Zwijnaarde Crosscup Veldloop 18de
16 nov Neerpelt Regionaal Veldloop 1ste
30 nov Roeselare Crosscup Veldloop 7de
14 dec Betekom Regionaal Veldloop 2de
21 dec Brussel IAAF Crosscup Veldloop 27ste
04 jan Soest Internationaal Veldloop 16de
11 jan Mol Crosscup Veldloop 7de
25 jan Hannuit Crosscup Veldloop 19de
15 feb Dour Crosscup Veldloop 4de
07 maa Oostende BK Veldloop 3de
21 maa Brussel WK Veldloop 85ste Lange cross

 
 
 

© Vlaamse Atletiekliga v.z.w.
tel 02 47 47 220;
K. Boudewijnstadion, Marathonlaan 119 C; 1020 Brussel