U bevindt zich hier: topsport - elitewerking / stages - Ex elite-atleten - Kim Gevaert
Ex elite-atleten (nog actief of gestopt)
Kim Gevaert
ledenfiche
foto: Nadia Verhoft
Kim Gevaert
Geboortedatum: 05 augustus 1978
Geboorteplaats: Leuven
Woonplaats: Kampenhout
Gestalte: 1m70
Gewicht: 59kg
Beroep: Profatlete bij Bloso van 1 januari 2003
daarvoor bij Atletiek Vlaanderen vanaf januari 2001
Afgestudeerd als logopediste

contact
Mail:
/
Website:
www.kimgevaert.be
club
Vereniging:
Vilvoorde Atletiek Club; daarvoor HERA
Trainer:
Rudi Diels

resultaten
+ Zomer 2008
+ Zomer 2007
+ Zomer 2006
+ Zomer 2005
+ Zomer 2004
+ Zomer 2003
+ Zomer 2002
+ Winter 07-08
+ Winter 06-07
+ Winter 05-06
+ Winter 04-05
+ Winter 03-04
+ Winter 02-03
internationaal palmares top
jaar meeting locatie resultaat
1995 EKJ Nyiregyhaza/Hun, 100m 6de in 11,99
1995 EKJ Nyiregyhaza/Hun, 4x100m 5de in 46,29
1995 EYOD Bath/Gbr, 100m Goud in 11,96
1996 WKJ Sydney/Aus,200m 7de in 23,88
1996 WKJ Sydney/Aus,100m halve finale: 6de in 11"74
1997 Universiade Catania/Ita, 200m Serie: 6de in 24.03
1997 WKI Bercy/Fra, 60m Reeks: 3de in 7,47
1997 EKJ Ljubljana/Slo, 200m 5de in 23.58 (3.3)
1998 EK Budapest/Hun, 100m Reeks: 4de in 11.53
1998 EK Budapest/Hun, 200m Halve Finale: 8ste in 23.74
1999 Universiade Mallorca/Esp, 100m 4de in 11.32 (1.2)
1999 Universiade Mallorca/Esp, 200m Goud in 23.10 (-1.1)
1999 EKu23 Göteborg/Swe, 100m finale: Brons in 11.39 (-0.2)
1999 EKu23 Göteborg/Swe, 200m finale: 5de in 23.08 (-0.5)
1999 WK Sevilla/Esp, 100m Kwartfinale: 8ste in 11.54 (-0.5)
1999 WK Sevilla/Esp, 200m Kwartfinale: 8ste in 23.16 (1.1)
2000 EKI Gent, 60m Finale: 6de in 7.22 (BR)
2001 WK Edmonton/Can, 100m Kwartfinale 2: 4de in 11.56 (-3.4)
2001 WK Edmonton/Can, 200m Halve Finale 1v3: 8ste in 23.29 (21v24) (0.3)
2001 WK Edmonton/Can, 4x100m Reeks 2v2: 5de in 44.19 (BR)
2001 Universiade Peking/Chn, 200m Finale: zilver in 22.94 (BR) (0.5)
2002 EKI Wenen/Aut, 60m Goud in 7.16 (BR)
2002 EK Munchen/D, 100m Zilver in 11.22 (-0.7)
2002 EK Munchen/D, 200m Zilver in 22.53 (BR, w -0.3)
2002 EK Munchen/D, 4x100m 4de in 43"22 (BR)
2002 WorldCup Madrid/Esp, 100m 8ste in 11.41 (-0.3)
2003 WK Parijs/Fra, 100m Halve Finale 1v2: 7de in 11.32 (12v16) (0.8)
2003 WK Parijs/Fra, 200m Halve Finale 2v2: 5de in 22.86 (8v16) (-0.2)
2003 WK Parijs/Fra, 4x100m Finale: 6de in 43.45
2004 WKI Boedapest/Hun, 60m Finale: Zilver in 7.12 (BR)
2004 OS Athene/Gre, 100m Halve Finale: 7de in 11.40 (-0.1) (15v16)
2004 OS Athene/Gre, 200m Finale: 6de in 22.84 (0.8)
2004 OS Athene/Gre, 4x100m Finale: 6de in 43.11
2005 EKI Madrid/Esp, 60m Finale: Goud in 7.16
2005 WK Helsinki/Fin, 100m Halve Finale: 7de in 11.30 (0.4)
2005 WK Helsinki/Fin, 200m Finale: 7de in 22.86 (0.2)
2005 WK Helsinki/Fin, 4x100m Series: 3de in 43.40
2006 WKI Moskou/Rus, 60m Finale: Brons in 7.11 (BR)
2006 EK Göteborg/Swe, 100m Finale: Goud in 11.06 (+1.8)
2006 EK Göteborg/Swe, 200m Finale: Goud in 22.68 (-0.8)
2006 EK Göteborg/Swe, 4x100m Finale: DNF
2007 EKI Birmingham/Gbr, 60m Finale: Goud in 7.12
2007 WK Osaka/Jpn, 100m Finale: 5de in 11.05 (-0.2)
2007 WK Osaka/Jpn, 200m Kwartfinale: 4de in 22.96 (+0.7) - DNS HF (kwetsuur)
2007 WK Osaka/Jpn, 4x100m Finale: Brons in 42.75 (BR)
2008 WKI Valencia/Esp, 60m Finale: 4de in 7.22
2008 OS Peking/Chn, 100m Halve finale: 6de in 11.30
2008 OS Peking/Chn, 4x100m Finale: Zilver in 42.54 BR !

nationaal palmares top
jaar meeting nummer resultaat
1994 BK Schol 100m outdoor 12.29
1995 BK Schol 60m indoor 7.62
1995 BK AC 60m indoor 7.53
1995 BK Schol 100m outdoor 11.92
1995 BK Schol 200m outdoor 24.51w
1995 BK Bel 100m outdoor 11.63
1995 BK AC 200m outdoor 23.92
1996 BK Jun 100m outdoor 11.74w
1996 BK Jun 200m outdoor 24.20
1996 BK Bel 100m outdoor 11.60
1996 BK Bel 200m outdoor 23.68
1996 BK AC 100m outdoor 11.71
1996 BK AC 200m outdoor 23.79
1997 BK AC 60m indoor 7.34
1997 BK AC 200m outdoor 23.84
1998 BK AC 100m outdoor 11.40
1998 BK AC 200m outdoor 23.22
1999 BK AC 100m outdoor 11.41
1999 BK AC 200m outdoor 23.14
2000 BK AC 60m indoor 7.24
2000 BK AC 100m outdoor 11.61
2001 BK AC 60m indoor 7.22
2001 BK AC 100m outdoor 11.26 te Brussel
2001 BK AC 200m outdoor 23.06 te Brussel
2001 Onderscheiding: Gouden Spike
2002 BK AC 60m indoor 7.25 te Gent
2002 BK AC 100m outdoor 11.16 te Brussel - BR !
2002 Onderscheiding: Gouden Spike
2003 BK AC 60m indoor 7.31 te Gent
2003 BK AC 100m outdoor 11.39 te Jambes
2004 BK AC 100m outdoor 11.14= ev.BR te Brussel
2004 BK AC 200m outdoor 22.55 te Brussel
2004 Onderscheiding: Gouden Spike
2004 Onderscheiding: Sportpersoonlijkheid van het Jaar
2005 BK AC 100m outdoor 11.24 te Brussel
2005 BK AC 200m outdoor 22.68 te Brussel
2005 Onderscheiding: Gouden Spike
2006 BK AC 100m outdoor 11.04 te Brussel = BR !
2006 BK AC 200m outdoor 22.20 te Brussel = BR !
2006 Onderscheiding: Nationale Trofee voor Sportverdienste
2007 BK AC 100m outdoor 11.22
2007 BK AC 200m outdoor 22.77 te Brussel
2007 Onderscheiding: Nationale Trofee voor Sportverdienste voor 4x100m

Belgische records top
jaar meeting locatie tijd
1 1995 60m In Sch Gent, 12 februari 7.46
2 1996 60m In Jun Gent, 4 februari 7.48
3 1997 60m In Jun Gent, 9 februari 7.44
4 1997 60m In Jun Gent, 9 februari 7.34
5 1997 60m In Gent, 9 februari 7.34
6 1997 100m Jun Hechtel, 19 juli 11.63
7 1997 100m Jun Nijvel, 16 augustus 11.58
8 1997 100m Jun Nijvel, 16 augustus 11.52
9 1998 100m Out Brussel, 19 juli 11.41
10 1998 100m Out Brussel, 19 juli 11.40
11 1999 100m Out Heverlee, 01 mei 11.33
12 1999 100m Out Oordegem, 24 mei 11.32
13 1999 200m Out Villen.D'Ascq/Fra, 13 juni 23.03
14 1999 100m Out Oordegem, 27 juni 11.17
15 2000 60m In Gent, 23 januari 7.30
16 2000 60m In Gent, 06 februari 7.24
17 2000 60m In Gent, 11 februari 7.24
18 2000 200m In Gent, 11 februari 23.66
19 2000 60m In Gent, 27 februari 7.24
20 2000 60m In Gent, 27 februari 7.22
21 2000 4x100m clubs Heverlee, 23 augustus 46.14 (VAC)
22 2001 60m In Gent, 28 januari 7.21
23 2001 4x100m clubs Gent, 06 mei 45.84 (VAC)
24 2001 4x100m Vaasa/Fin, 23 juni 44.25
25 2001 4x100m Edmonton/Can, 11 augustus 44.19
26 2001 200m Peking/Chn, 31 augustus 23.00 (+2.0 m/s)
27 2001 200m Peking/Chn, 31 augustus 22.94
28 2002 60m In Gent, 27 januari 7.19 (reeks)
29 2002 60m In Gent, 27 januari 7.18 (finale)
30 2002 60m In Wenen/Aut, 2 maart 7.16 (reeks EKI)
31 2002 60m In Wenen/Aut, 3 maart 7.16 (finale EKI)
32 2002 200m Belgrado/Jug, 23 juni 22.80 (+2.0 m/s) (EuroCup)
33 2002 100m Brussel, 07 juli 11.16 (+0.5 m/s) (BK)
34 2002 4x100m Oordegem, 13 juli 43.99
35 2002 100m Heusden, 20 juli 11.15 (+0.4 m/s) (Nacht)
36 2002 200m Heusden, 20 juli 22.72 (+0.5 m/s) (Nacht)
37 2002 200m Munchen, 9 augustus 22.53 (-0.3) EK
38 2002 4x100m Munchen, 10 augustus 43.57 EK
39 2002 4x100m Munchen, 9 augustus 43.22 EK
40 2003 4x200m In Gent, 02 maart 1.37.78 (met Vilvoorde AC)
41 2004 60m In Karlsruhe/D, 15 februari 7.13
42 2004 60m In Birmingham/Gbr, 20 februari 7.13 (evenaring)
43 2004 60m In Boedapest/Hun, 05 maart 7.13 (evenaring) (WK Indoor: HF)
44 2004 60m In Boedapest/Hun, 05 maart 7.12 (WK Indoor: finale = zilver!)
45 2004 100m Milaan/Ita, 02 juni 11.14 (+1,1)
46 2004 4x100m Plovdiv/Bul, 19 juni 43.14 EuropaCup
47 2004 100m Brussel, 11 juli 11.14 (+1,4) evenaring, BK
48 2004 100m Heusden-Zolder, 31 juli 11.14 (+1,7) evenaring, KBC Nacht
49 2004 200m Athene/Gre, 24 augustus 22.48 (+1,1) Ol.Spelen, Halve Fin.
50 2004 4x100m Athene/Gre, 26 augustus 43.08 Olympische Spelen
51 2005 400m Gent, 08 mei 51.45
52 2005 100m Heusden, 23 juli 11.12 (+1.4) (KBC Nacht)
53 2006 60m In Moskou/Rus, 10 maart 7.11 (WK Indoor: finale = brons !)
54 2006 100m Brussel, 09 juli 11.04 (+2.0) BK AC
55 2006 200m Brussel, 09 juli 22.20 (+2.0) BK AC
56 2007 60m In Birmingham/Gbr, 03 maart 7.10 (EK Indoor: Halve Finale)
57 2007 4x100m Osaka/Jpn, 01 september 42.85 (WK - Series)
58 2007 4x100m Osaka/Jpn, 01 september 42.75 (WK - Finale: brons)
59 2008 4x100m Peking/Chn, 22 augustus 42.54 (OS - Finale: zilver)

prestatie-ontwikkeling top
Jaar Club Categorie 100m 200m 400m 60m In
1993 HERA Cad 12.65
1994 HERA Schol 12.00 26.00 7.76
1995 HERA Schol 11.63 23.92 7.46
1996 HERA Jun 11.68 23.59 7.48
1997 HERA Jun 11.52 23.84 7.34
1998 VAC Sen 11.40 23.10 7.61
1999 VAC 11.17 23.03 -
2000 VAC 11.34 23.09 7.22
2001 VAC 11.26 22.94 7.21
2002 VAC 11.15 22.53 52.33
2003 VAC 11.21 22.64 7.28
2004 VAC 11.14 22.48 52.16 7.12
2005 VAC 11.12 22.68 51.45 7.14
2006 VAC 11.04 22.20 52.52 7.11
2007 VAC 11.05 22.62 53.37 7.10
2008 VAC 11.05 22.74 - 7.15

zomer 2008 top
Datum Plaats Competitie Discipline Rang
Prestatie
Opmerking
10 mei Nijvel Interclub 100m 1ste 11.05 +0.3
10 mei Nijvel Interclub 200m 1ste 22.74 +0.9
10 mei Nijvel Interclub 4x100m 3de
49.69
met VAC
24 mei Hengelo IAAF GP 100m 1ste 11.25 -0.7
01 jun Berlijn/Ger IAAF GL 200m 5de 22.77 +0.7
21 jun Leiria/Por EuropaCup 100m 1ste 11.36 +1.0
21 jun Leiria/Por EuropaCup 4x100m 1ste 44.03
27 jun Villeneuve/Fra Internationaal 100m 2de 11.31 +1.1
12 jul Brussel Nationaal 100m 1ste 11.33 +1.2
16 jul Naimette Internationaal 100m 1ste 11.28 +0.4
20 jul Heusden-Zolder KBC Nacht 100m 1ste 11.20 -0.9
25 jul London/Gbr IAAF GP 4x100m 4de 43.56
26 jul London/Gbr IAAF GP 100m 5de 11.19 0.0 serie
26 jul London/Gbr IAAF GP 100m 7de 11.28 0.0 finale
29 jul Monaco/Mon IAAF SGP 100m 5de 11.13 -0.7
16 aug Peking/Chn Olymp.Spelen 100m 1ste 11.33 Q -1.4 serie
16 aug Peking/Chn Olymp.Spelen 100m 3de 11.10 Q +0.4 kwartfinale
17 aug Peking/Chn Olymp.Spelen 100m 6de 11.30 -0.2 halve finale
21 aug Peking/Chn Olymp.Spelen 4x100m 1ste 42.92 Q serie
22 aug Peking/Chn Olymp.Spelen 4x100m Zilver 42.54 BR finale
05 sep Brussel IAAF GL Memorial 100m 1ste 11.25 -1.1 Afscheidswedstrijd

zomer 2007 top
Datum Plaats Competitie Discipline Rang
Prestatie
Opmerking
12 mei Herentals Interclub Hinkstap 3de
11m40 (+1.3)
12 mei Herentals Interclub 400m 1ste
53.37
12 mei Herentals Interclub 4x100m 1ste
47.35
met VAC
26 mei Hengelo/Ned IAAF GP 100m 2de 11.36 (-0.9)
08 jun Villeneuve D'Ascq/Fra EAA-Premium 200m 2de 23.32 (+0.4)
15 jun Oslo/Nor IAAF GL 100m 4de 11.25 (+0.4)
23 jun Odense/Den EuropaCup 100m 1ste 11.13 (+1.3)
23 jun Odense/Den EuropaCup 4x100m 1ste 43.90
24 jun Odense/Den EuropaCup 200m 1ste 23.10 (-0.4)
29 jun Vilvoorde B-meeting 100m 1ste 11.37 (-0.9)
02 jul Athene/Gre IAAF GP 100m 5de 11.21 (+0.1)
02 jul Athene/Gre IAAF GP 200m 1ste 22.62 (+0.4)
04 jul Zagreb/Cro Internationaal 200m 3de 23.23 (+1.2)
10 jul Lausanne/Sui IAAF GP 100m 4de 11.21 (0.0)
25 jul Naimette Internationaal 100m 1ste 11.20 (0.0)
28 jul Heusden-Zolder KBC Nacht 100m 1ste 11.04 (+2.3)
28 jul Heusden-Zolder KBC Nacht 200m 1ste 22.88 (+0.5)
03 aug London/Gbr IAAF GP 200m 3de 23.31 (-1.9)
05 aug Brussel BK 100m 1ste 11.22 (-1.2)
05 aug Brussel BK 200m 1ste 22.77 (+1.1)
26 aug Osaka/Jpn WK - Series 100m 2de 11.09 Q (+1.3)
26 aug Osaka/Jpn WK - Kwartfinale 100m 2de 11.15 Q (-0.2)
27 aug Osaka/Jpn WK - Halve finale 100m 3de 11.06 Q (-0.1)
27 aug Osaka/Jpn WK - finale 100m 5de 11.05 (-0.2)
29 aug Osaka/Jpn WK - Series 200m 2de 22.91 Q (+0.8)
29 aug Osaka/Jpn WK - Kwartfinale 200m 4de 22.96 Q (+0.7)
30 aug Osaka/Jpn WK - Halve finale 200m DNS
01 sep Osaka/Jpn WK - Series 4x100m 1ste 42.85 NR
01 sep Osaka/Jpn WK - Finale 4x100m 3de 42.75 Brons ! NR
7 sep Zurich/Sui IAAF GL 100m 4de 11.26 (-0.1)
14 sep Brussel IAAF GL Memorial 200m 1ste 22.75 (+0.5)
22 sep Stuttgart/Ger IAAF WAF 200m 4de 22.84 (+0.5)
23 sep Stuttgart/Ger IAAF WAF 100m 4de 11.29 (-0.6)

zomer 2006 top
datum Plaats Competitie Discipline Rang Prestatie Opmerking
12 mei St.Mard Interclub 400m 1ste 52.52
12 mei St.Mard Interclub Hinkstap 3de 11m18 (+3.4)
12 mei St.Mard Interclub 4x100m 1ste 47.23
28 mei Valencia/Esp EuroCup Clubs 200m 2de 23.10 (+0.6)
28 mei Valencia/Esp EuroCup Clubs 4x100m 2de 44.08 met Valencia
02 juni Oslo/Nor IAAF GL 200m 1ste 22.58 (+1.4)
09 juni Villeneuve D'Ascq/Fra EAA  200m 1ste 22.84 (+0.7)
11 juni Gateshead/Gbr IAAF GP 200m 3de 22.72 (+0.7)
17 juni Praag/Cze EuroCup 100m 1ste 11.17 (+2.2)
17 juni Praag/Cze EuroCup 4x100m 4de 44.49
18 juni Praag/Cze EuroCup 200m 1ste 22.91 (+0.8)
23 juni Vilvoorde B-Meeting 100m 1ste 11.18 (+0.7)
08 juli Saint Denis IAAF GL 100m 5de 11.17 (+0.1)
09 juli Brussel BK AC 100m 1ste 11.04 (+2.0) BR !
09 juli Brussel BK AC 200m 1ste 22.20 (+2.0) BR !
19 juli Naimette Internationaal 100m 2de 11.26 (-0.4)
22 juli Heusden-Zolder KBC Nacht 100m 3de 11.10 (+1.5)
22 juli Heusden-Zolder KBC Nacht 200m 2de 22.63 (+0.4)
08 aug Göteborg/Swe EK 100m 1ste 11.19Q (+0.8) Serie
09 aug Göteborg/Swe EK 100m 1ste 11.19Q (+0.1) Halve Finale
09 aug Göteborg/Swe EK 100m 1ste 11.06 (+1.8) Finale !
10 aug Göteborg/Swe EK 200m 2de 22.83Q (+1.0) Series
11 aug Göteborg/Swe EK 200m 1ste 23.07Q (-2.1) Halve Finale
11 aug Göteborg/Swe EK 200m 1ste 22.68 (-0.8) Finale !
12 aug Göteborg/Swe EK 4x100m 3de 43.65Q Series
12 aug Göteborg/Swe EK 4x100m DNF - Finale
20 aug Monaco/Mon IAAF Super GP 100m 5de 11.34 (+0.8)
25 aug Brussel Memorial GL 200m 1ste 22.68 (+0.5)
31 aug Zagreb/Cro IAAF GP 100m 2de 11.31 (+0.7)
03 sep Berlijn/Ger IAAF GL 100m 4de 11.32 (+0.0)
09 sep Stuttgart/Ger IAAF WA Final 200m 7de 22.93 (+0.6)
16 sep Athene/Gre IAAF WorldCup 100m 4de 11.24 (+0.1)
17 sep Athene/Gre IAAF WorldCup 200m 2de 22.72 (-0.2)

zomer 2005 top
Datum Plaats Competitie Discipline Rang Prestatie Opmerking
08 mei Gent BVV Ver 4de 5m35(3.0)
08 mei Gent BVV 400m 1ste 51.45 BR !
08 mei Gent BVV 4x100m 2de 48.63
28 mei Lagos/Por ECCC 100m 2de 11.12 (2.9)
28 mei Lagos/Por ECCC 4x100m 3de 45.07
29 mei Lagos/Por ECCC 200m 1ste 22.74 (1.1)
12 jun Villen.D'Ascq/Fra IAAF GP 100m 1ste 11.30 (-1.0)
18 jun Leiria (POR) internationaal 100m 1 11"19 (0,6)  
19 jun Leiria (POR) internationaal 200m 1 22"97 (-0,7)  
01 jul Parijs (FRA) internationaal 100m 4 11"28 (0,0)  
09 jul Brussel BK-AC 100m 1 11"29 (0,6 )  
09 jul Brussel BK-AC 200m 1 23"22 (0,9)  
10 jul Brussel BK-AC 100m 1 11"24 (0,1 )  
10 jul Brussel BK-AC 200m 1 22"68 (-1,2 )  
16 jul Madrid (SPA) internationaal 100m 1 11"33 (-2,2 )  
23 jul Heusden internationaal 100m 11"12 (1,4)  BR !
23 jul Heusden internationaal 200m 22"82 (0,3 )  
07 aug Helsinki (FIN) WK 100m 3 11"25 (-0,1)  
07 aug Helsinki (FIN) WK 100m 2 11"36 (-1,0 )  
08 aug Helsinki (FIN) WK 100m 7 11"30 (+0,4)  
10 aug Helsinki (FIN) WK 200m 3 22"78 (-1,1)  
11 aug Helsinki (FIN) WK 200m 2 22"97 (-4,0 )  
12 aug Helsinki (FIN) WK 200m 7 22"86 (0,2)  
21 aug Sheffield (GBR) internationaal 200m 4 23"20 (0,5 )  
26 aug Brussel internationaal 200m 2 22"99 (0,1)  
04 sep Berlijn (GER) internationaal 100m 7 11"33 (1,1)  
09 sep Monaco (MON) internationaal 100m 8 11"42 (-0,2 )  
10 sep Monaco (MON) internationaal 200m 5 22"93 (-0,6 )  

zomer 2004 top
Datum Plaats Competitie Discipline Rang Prestatie Opmerking
10 mei Nivelles Interclub 400m 1ste 52.16
10 mei Nivelles Interclub 4x100m 1ste 49.56
10 mei Nivelles Interclub 4x400m 1ste 3.57.97
02 jun Milaan/Ita Internationaal 100m 1ste 11.14 BR !
11 jun Bergen/Nor Golden Lg. 100m 4de 11.31 (-0,9)
19 jun Plovdiv/Bul EuropaCup 100m 2de 11.17 (+0,7)
19 jun Plovdiv/Bul EuropaCup 4x100m 2de 43.14 BR !
20 jun Plovdiv/Bul EuropaCup 200m 2de 23.05 (+0,9)
26 jun Villeneuve D'Ascq/F IAAF GP 4x100m 1ste 43.56
26 jun Villeneuve D'Ascq/F IAAF GP 200m 3de 23.04 (-1,1)
02 jul Roma/Ita IAAF GL 100m 5de 11.27 (-0,3)
10 jul Brussel BK AC 100m 1ste 11.29 (0,6) Serie
10 jul Brussel BK AC 200m 1ste 23.18 (-0,9) Serie
11 jul Brussel BK AC 100m 1ste 11.14 (1.4) BR even.!
11 jul Brussel BK AC 200m 1ste 22.55 (0.4) Finale
31 jul Heusden-Zolder IAAF GP KBC  100m 1ste 11.14 (1.7) BR even.!
31 jul Heusden-Zolder IAAF GP KBC  200m 1ste 22.69 (-0,4)
20 aug Athene/Gre Olymp.Spelen 100m 3de 11.18 (0.0) Serie= Kwalif.
20 aug Athene/Gre Olymp.Spelen 100m 2de 11.17 (0.3) KwFin= Kwalif.
21 aug Athene/Gre Olymp.Spelen 100m 7de 11.40 (-0,1) Halve finale
23 aug Athene/Gre Olymp.Spelen 200m 2de 22.76 (-0,2) Serie=Kwalif.
23 aug Athene/Gre Olymp.Spelen 200m 3de 22.68 (0,3) KwFin=Kwalif.
24 aug Athene/Gre Olymp.Spelen 200m 3de 22.48 (1,1) HF: BR !
25 aug Athene/Gre Olymp.Spelen 200m 6de 22.84 (0,8) FINALE !
26 aug Athene/Gre Olymp.Spelen 4x100m 3de 43.08 Kwal.+ BR !
26 aug Athene/Gre Olymp.Spelen 4x100m 6de 43.11 FINALE !
03 sep Brussel IAAF GL MVD 200m 1ste 22.58
12 sep Berlijn/D IAAF GL 100m 5de 11.31 (0,8)
18 sep Monaco/Mon IAAF GP Final 200m 5de 23.10 (-2,2)

zomer 2003 top
Datum Plaats Competitie Discipline Rang Prestatie Opmerking
4 mei Merksem Interclub Hinkstap 3de 11m67 (-0.1)
4 mei Merksem Interclub 4x100 meter 1ste 46.09
4 mei Merksem Interclub 4x400 meter 2de 3.51.41
24 mei Valencia/Esp ECup Clubs 100 meter 1ste 11.21 (1.5) WK-minimum
25 mei Valencia/Esp ECup Clubs 200 meter 2de 22.70 (4.5)
01 jun Hengelo/Ned GP 100 meter 1ste 11.24 (-1.6)
01 jun Hengelo/Ned GP 4x100 meter 1ste 43.72
14 jun Geneve/Sui Internationaal 4x100 meter 1ste 43.47 WK-minimum
15 jun Lille/Fra GP 200 meter 2de 22.64 (1.6) WK-minimum
21 jun Lappeenranta/Fin EuroCup 100 meter 2de 11.28 (3.2)
21 jun Lappeenranta/Fin EuroCup 4x100 meter 1ste 43.78
22 jun Lappeenranta/Fin EuroCup 200 meter 1ste 22.81 (0.6)
01 jul Lausanne/Sui IAAF 100 meter 7de 11.34 (0.5)
04 jul Saint-Denis/Fra IAAF 200 meter 6de 22.98 (0.7)
11 jul Roma/Ita IAAF GL 100 meter 3de 11.25 (-0.7)
11 jul Roma/Ita IAAF GL 200 meter 5de 22.84 (0.5)
19 jul Madrid/Esp Internationaal 200 meter 1ste 22.66 (-0.4)
02 aug Heusden-Zolder KBC-Nacht 100 meter 4de 11.30 (-1.6)
02 aug Heusden-Zolder KBC-Nacht 200 meter 3de 22.87 (0.3)
09 aug Jambes BK-AC 100 meter 1ste 11.34 (0.5) Reeks
10 aug Jambes BK-AC 100 meter 1ste 11.39 (-1.5) Finale
23 aug Parijs WK 100 meter 3de 11.30 (-0.2) Serie
23 aug Parijs WK 100 meter 3de 11.23 (0) Kwartfinale
24 aug Parijs WK 100 meter 7de 11.32 (0.8) Halve Finale
26 aug Parijs WK 200 meter 3de 22.92 (-0.7) Serie
26 aug Parijs WK 200 meter 3de 22.91 (-0.2) Kwartfinale
27 aug Parijs WK 200 meter 5de 22.86 (-0.2) Halve Finale
29 aug Parijs WK 4x100 meter 2de 43.36 Serie 2v3
30 aug Parijs WK 4x100 meter 6de 43.45 Finale
05 sep Brussel Memorial 200 meter 1ste 22.72 (+0.7)
13 sep Monaco GP-Final 200 meter 5de 22.95 (+1.6)

zomer 2002 top
Plaats Competitie Discipline Rang Prestatie Opmerking
28 apr Vorst Interclub 100 meter 1ste 11.45 (1.4)
28 apr Vorst Interclub 400 meter 1ste 52.33 400m-debuut !
15 mei Doha/Qat IAAF GP1 100 meter 6de 11.27 (0.4) EK-minimum
02 jun Hengelo/Ned Internationaal 100 meter 3de 11.58 (-2.2)
10 jun Athene/Gre IAAF GP 100 meter 2de 11.34 (1.1) EK-minimum
15 jun Geneve/Sui Internationaal 100 meter 2de 11.32 (1.2) EK-minimum
15 jun Geneve/Sui Internationaal 4x100 meter 2de 44.35
22 jun Belgrado/Jug Europa Cup 100 meter 1ste 11.30 (0.8)
22 jun Belgrado/Jug Europa Cup 4x100 meter 1ste 44.36
23 jun Belgrado/Jug Europa Cup 200 meter 1ste 22.80 (2.0) BR ! EK-Minimum
28 jun Oslo/Nor IAAF GL 100 meter 6de 11.40 (-1.0)
30 jun Stadskanaal/Ned Internationaal 100 meter 1ste 11.18 (2.9)
30 jun Stadskanaal/Ned Internationaal 200 meter 1ste 23.03 (0.5)
05 jul Parijs/Fra GL 100 meter 9de 11.34 (0.1)
06 jul Brussel BK 100 meter 1ste 11.34 (-0.2) reeks
07 jul Brussel BK 100 meter 1ste 11.16 (+0.5) finale - BR ! EK-min
12 jul Roma/Ita GL 100 meter 1ste 11.27 (0.2) Serie B
13 jul Oordegem FC 4x100 meter 1ste 43.99 BR !
20 jul Heusden-Zolder Nacht 100 meter 2de 11.15 (0.4) BR !
20 jul Heusden-Zolder Nacht 200 meter 1ste 22.72 (0.5) BR !
06 aug